Hozzávalók: 40 dkg makaróni, só, bors, olaj, 15 dkg nyers sonka, 5 dkg vaj, 4 tojás, csipetnyi reszelt szerecsendió, csipetnyi petrezselyem, kevés zsír.

Elkészítés: A makaróni tésztát öblös edényben, forró vízben kevés olaj hozzáadásával megpuhulásig (al dente 8-12 percig) főzzük. Közben az apróra vágott sonkát megpirítjuk. A tojásokat a sóval, borssal, szerecsendióval és a finomra vágott petrezselyemmel elvegyítjük, ráöntjük a sonkát és keverve besűrítjük. A fazékba felmelegített olajban megforgatjuk a spagettit, aztán tálba tesszük s ráöntjük a sonkás tojást.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr433348428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása