Hozzávalók: 50 dkg csavart tészta (fusilli), 25 dkg mascarpone, 5 dkg sonka, 5 dkg gomba, 5 dkg zöldborsó, 2 ek reszelt parmezán jellegű sajt.

Elkészítése: A tésztát megfőzzük, majd jól lecsepegtetjük. A sonkát, gombát, zöldborsót egy kevés olívaolajban megpároljuk, ráöntjük a mascarponét ezt jól összekeverjük. Ezt a ragut tálaláskor ráöntjük a tésztára, reszelt sajttal melegen tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr173434723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása