Hozzávalók: 5 egész tojás, 20 dkg porcukor, 20 dkg vaj, 20 dkg liszt, 1/2 dl rum, 1 cs vaníliás cukor, 1/2 kg szilva vagy más gyümölcs.

Elkészítése: A piskóta tészta elkészítése a hagyományos recept szerint történik. A gyümölcsöt apróbbra vágjuk, lisztbe forgatjuk, és a tepsiben sütés előtt a tészta tetejére finoman rászórjuk. Tálaláskor porcukorral a tetejét megszórjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr783434202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása