Hozzávalók: 250 g liszt, 1 kávéskanál sütőpor, 80 g cukor, 2 tasak vaníliás cukor, 1 tojás, 130 g vaj vagy margarin.

Elkészítése: a fenti alapanyagokat addig összegyúrjuk, míg nem ragad a kézre. Ezután rövid időre hűtőszekrénybe tesszük . A tésztát kb. 4 mm vastagra és kerek formákra kiszaggatjuk. Sütés után olvasztott csokoládéval díszítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr53434194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása