Hozzávalók: 2 egész tojás, 1/2 sütőpor, pici só, 3 ek cukor, 2x2 dl kefir vagy natúr joghurt, 1 cs vaníliás cukor, kb. 30 dkg liszt. Ha túl kemény, egy kis tejjel lehet hígítani.

A fenti alapanyagokat összekeverem, sűrű tésztát készítek belőle, majd bő forró olajban, evőkanállal szaggatva ropogósra sütöm. Jól illik hozzá a baracklekvár.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr723340690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása