2011.10.29. 18:19
Lengyel palacsinta
Hozzávalók: 2 egész tojás, 1/2 sütőpor, pici só, 3 ek cukor, 2x2 dl kefir vagy natúr joghurt, 1 cs vaníliás cukor, kb. 30 dkg liszt. Ha túl kemény, egy kis tejjel lehet hígítani.
A fenti alapanyagokat összekeverem, sűrű tésztát készítek belőle, majd bő forró olajban, evőkanállal szaggatva ropogósra sütöm. Jól illik hozzá a baracklekvár.
Szólj hozzá!
Címkék: tészták
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.