2011.11.03. 19:28
Farfalloni al mascarpone (Lepke tészta)
Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg farfalloni/lepke vagy masni tészta, 25 dkg mascarpone, 5 dkg sonka, 5 dkg gomba, 5 dkg zöldborsó, 2 kanál reszelt parmezán jellegű sajt.
Elkészítése: A lepke tésztát sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A sonkából, gombából, zöldborsóból egy kevés olíva olajból párolt ragut készítünk, és hozzákeverjük a mascarponét, és ráöntjük a tésztára, tetejét megszórjuk a reszelt sajttal.
Szólj hozzá!
Címkék: tészták
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.