Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg farfalloni/lepke vagy masni tészta, 25 dkg mascarpone, 5 dkg sonka, 5 dkg gomba, 5 dkg zöldborsó, 2 kanál reszelt parmezán jellegű sajt.

Elkészítése: A lepke tésztát sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A sonkából, gombából, zöldborsóból egy kevés olíva olajból párolt ragut készítünk, és hozzákeverjük a mascarponét, és ráöntjük a tésztára, tetejét megszórjuk a reszelt sajttal.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr793434754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása