izlandialma.JPG

Hozzávalók: 2 zacskó fagyasztott leveles tészta, 4 db alma, 1 citrom leve, barna cukor, őrölt fahéj.

Elkészítése: Az almákat lehámozzuk, a magházat eltávolítjuk a közepéből és körcikkekre vágjuk. Meglocsoljuk a citrom levével, nehogy bebarnuljon. Közben a tésztát kinyújtjuk ujjnyi vastagságúra, és kb. 7 x 12 cm-es téglalapokat vágunk belőle. Egy téglalap tészta tetejére 5-6 alma gerezdet teszünk, majd megszórjuk a fahéjas barna cukorral. 220 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Az almás süteményt sütőből kivéve meglocsoljuk a maradék citrom levével és tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr734673838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása