Hozzávalók: 

25 dkg babapiskóta, 5 dl tejföl vagy 25 dkg mascarpone, 5 dl habtejszín, 2 db citrom, 12 evőkanál porcukor, 1 csomag vaníliás cukor.

Elkészítése:

A tejszínhabot keményre fel kell verni, óvatosan a tejföl/mascarpone-t és a cukrot belekeverjük. A citrom reszelt héját és kicsavart levét is beletesszük. Egy jénai tál aljára a 1 sor babapiskótát belehelyezünk, és a fele krémet rátesszük. Még egy sor piskótát teszünk, és a maradék krémet a tetejére kenjük. 1 éjszakára hűtőbe tartjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr405700760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása