Hozzávalók:

  •  2 csomag leveles tészta
  • 15 dkg reszelt trappista sajt
  • 3 tömlős sajt
  • 2 tojás
  • 2 ek tejföl
  • 1 kiskanál őrölt bors
  • 2-3 ek liszt
  • szezámmag a tetejére

Elkészítés:

A leveles tésztákat kicsomagoljuk és kiterítjük egy kilisztezett deszkára. Egy nagyon keveset nyújtunk rajtuk. A reszelt trappista sajtot, a tömlős sajtot, egy egész tojást, a borsot, a tejfölt és a lisztet krémesre összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk vagy borsozzuk. A leveles tésztát megkenjük egy kis krémmel, majd feltekerjük. Ezt követően egy késsel kisebb rudakat készítünk belőle. Sütőpapírral kibélelt, kilisztezett tepsibe tesszük őket,  és megkenjük a másik felvert tojással és szezámmaggal meghintjük a tetejét. 150-170 fokos sütőben kb. 15-20 perc alatt aranysárgára sütjük és kihűlve tálaljuk.

Fotót később mellékelek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr304657510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása