Csirkés-fűszeres

sülttészta_1.JPG

Hozzávalók: 1 tasak MAGGI Serpenyős Fortélyok Csirkés-fűszeres pirított tészta alap, 25 dkg csirkemell filé, 20 dkg póréhagyma, 30 dkg sárgarépa, 1 ek napraforgóolaj, (spagetti tészta az alapban benne van).

Elkészítése: A zöldségeket és a csirkehúst 2-3 cm széles csíkokra vágjuk. Serpenyőben 1 ek forró olajon pirítsuk a húst 3 percig, majd adjuk hozzá a zöldségeket és további 3 percig pirítsuk. Tegyük bele a fűszerkeveréket, és 4 dl vizet. Addig főzzük míg a víz forrni kezd. Ekkor adjuk hozzá a száraz tésztát, főzzük amíg a víz elpárolog és a tészta megfő.

Olaszos-húsos

Hozzávalók: 25 dkg darált hús, 20 dkg piros kaliforniai paprika, 10 dkg paradicsom, 10 dkg vöröshagyma, 10 dkg cukkini, 1 ek étolaj.

Elkészítési módja ugyanaz mint a csirkés-fűszeresé, -  a darált húst előbb megpirítjuk olajon, és utána tesszük bele a zöldségeket - a recept többi része ugyanaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr244669469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása