Hozzávalók 2 fő részére: 2 szelet kb. 150 gr-os szarvashús, só, durvára őrölt feketebors, 1 ek borókabogyó, 2 ek olívaolaj, 1/8 l száraz vörösbor, 1/8 l pecsenyelé, 2 ek tejszín, kevés gin.

Elkészítése: Az előre bepácolt hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és a borókabogyóval együtt forró olívaolajban oldalankét 3 percig sütjük. A húsokat kiszedjük, majd a visszamaradt pecsenyelevet vörösborral felöntjük, esetleg további pecsenyelével gazdagítjuk. Végül belekeverjük a tejszínt és a gint. A húsokat melegen, szósszal leöntve tálaljuk. Köretnek krokettet és áfonyalekvárt kínálunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr294979121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása