Hozzávalók 4 személyre: 500 g aszalt, kimagozott szilva, 50 g cukor, 1 db nagyobb fahéj, 1 dl száraz vörösbor, 1 diónyi vaj, 2 dl tejföl, 50 g liszt, só.

Az aszalt szilvát langyos vízben többször megmossuk, majd 1 l vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a bort, cukrot, fahéjat, sót és puhára főzzük. Liszttel, tejföllel besűrítjük. Melegen fogyasztjuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr553340673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása