2018.12.19. 18:56
Diós tönkölylisztes linzer (vegan)
Hozzávalók: 30 dkg tönkölyliszt, 20 dkg VitaD'or növényi margarin (LIDL), 10 dkg darált dió, 7 dkg porcukor, 1 csipet só, vaníliás cukor
Az összetevőket összegyúrjuk, majd hűtőben kb. 1 órát pihentetjük. 3-5 mm vastagságúra kinyújtjuk, és formákkal kiszaggatjuk. 180 fokos, előmelegített sütőben rövid idő alatt 5-10 perc megsül. A sütés után hagyjuk kihűlni, majd vaníliás porcukorba forgatjuk. Sokáig eláll, omlós tészta lesz. 100% növényi eredetű, vegánok is fogyaszthatják.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.