Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 3 pár virsli, piros paprika (rántásba), 3 közepes krumpli, kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, köménymag, majoranna, só, bors, vegeta ízlés szerint, tej vagy tejföl.

A zöldségeket a fűszerekkel puhára főzzük, majd beletesszük a leszeletelt virslit. Rántást készítünk, és beletesszük a tejjel vagy tejföllel együtt és felforraljuk.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr983340942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása