2011.10.28. 19:50
Frankfurti leves
Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 3 pár virsli, piros paprika (rántásba), 3 közepes krumpli, kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, köménymag, majoranna, só, bors, vegeta ízlés szerint, tej vagy tejföl.
A zöldségeket a fűszerekkel puhára főzzük, majd beletesszük a leszeletelt virslit. Rántást készítünk, és beletesszük a tejjel vagy tejföllel együtt és felforraljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: levesek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.