A fiúk ma valami ütőset szerettek volna enni vacsorára. Íme a mexikói csilis bab rizzsel. Fél óra alatt kész van, ha a rizst zacskós gyors rizsből készíted:)

Hozzávalók: 0,5 kg sertés darált hús,1 db nagy szemű bab konzerv (kapható csilis babkonzerv is - jó az is bele), 1/2 csemege kukorica konzerv, hagyma, só, és csili paprika vagy hegyes erős magyar paprika ízlés szerint, őrölt pirospaprika, 4 dl víz a MAGGI FIX Mexikói csilis babhoz.

Elkészítése: A hagymát felaprítom, olajon megfuttatom, és beleteszem a darált húst, és a csípős paprikát. Fedő alatt párolom, amikor a hús elkészült, akkor beleteszem a bab és kukorica konzervet és a fűszereket, 4 dl vízzel felengedem és a MAGGI FIX-et hozzáadom, 8-10 percig forralom míg a leve be nem sűrűsödik. Köretként rizst ajánlok.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr493338582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása