Hozzávalók: 6 szem burgonya, 1 cukkini (vagy egy fél főzőtök, vagy 1 patisszon - valamilyen tökféle), 1 ek kukorica liszt, 5 evőkanál sima liszt, 1 tojás, só, bors, 2 gerezd fokhagyma, kaporlevél. 

Elkészítése: A burgonyát, a cukkinit szálasra reszeljük. A fokhagymát, kaprot apróra vágjuk, és összekeverjük a hozzávalókat. Forró olajban kanállal szaggatva, lelapítva, pirosra sütjük a lapcsánkákat. Szezámmaggal is gazdagíthatjuk, szabad tűzön grill-lapon vagy tárcsán is süthetjük. Tejföllel, sajttal is finom, de köretnek is adhatjuk hús mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr703434874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása