Hozzávalók:  2 egész tojás, 3 kanál víz, 2 kanál olvasztott sertés zsír, só, bors, őrölt gyömbér, laska gomba (vékonyra összevágva)

 

Elkészítése: a zsírt a vízzel jól kikeverni, és hozzáütni a két egész tojást. Sót, borsot és tört gyömbért teszünk bele, és törött, vágott laskával megkeverjük. Főzés előtt egy félórával elég gyúrni, mert igen megdagad. Forrásban lévő sós vízben kifőzzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr344884495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása