2012.12.24. 09:34
Laska gomba gombóc
Hozzávalók: 2 egész tojás, 3 kanál víz, 2 kanál olvasztott sertés zsír, só, bors, őrölt gyömbér, laska gomba (vékonyra összevágva)
Elkészítése: a zsírt a vízzel jól kikeverni, és hozzáütni a két egész tojást. Sót, borsot és tört gyömbért teszünk bele, és törött, vágott laskával megkeverjük. Főzés előtt egy félórával elég gyúrni, mert igen megdagad. Forrásban lévő sós vízben kifőzzük.
Szólj hozzá!
Címkék: vegetáriánus tészták köretek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.