Nézzétek milyen guszta! Idén augusztusban átruccantunk a szomszédos Szlovákiában. Természetesen a helyi specialitásokat próbáltuk ki. Én juhtúrós sztrapacskát ettem, csülökkel, családom többi tagja "Alabárdos" nyárssal próbálkozott. Nem bántuk meg, anyagilag sem, mert az éttermi árak és a magyar anyanyelvű pincérek is nagyon barátságosak. Az étterem neve: Aranysas.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr563338561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása