Hozzávalók 3-4 főre: 60 dkg zöldborsó, 3 dl tej, 3 dl víz, 1 zacskó "Zsenge zöldborsófőzelék MAGGI főzelék fortélyok", ízlés szerint még só, bors vagy vegeta esetleg cukor.

Elkészítése: A borsót a 3 dl tejjel és a 3 dl vízzel puhára főzöm, majd belekeverem a MAGGI port és fűszerezem ízlés szerint. Állandó keverés mellett, kb .3-4 perc alatt besűrűsödik és már tálalhatjuk is. Karikákra vágott virslit, vagy vegetariánusoknak tükörtojással kitűnő.

Ha nincs MAGGI porod, akkor fehér rántással sűrítsd be. Ha valaki magyarosan szereti, akkor egy teáskanál pirospaprikát is adjon hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr613412852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása