2013.12.27. 10:05
Csorbaleves
- Húsgombóchoz:
- 1/2 kg darált hús
- 1 tojás
- pici só
- bors
- 2-3 gerezd zúzott fokhagyma
- kis maréknyi rizs
- 1 fej hagyma
- 2-3 ek napraforgó olaj
- a gombócokat a levesben kifőzzük.
- Levest főzünk az alábbiakból:
- 2-3 db sárgarépa
- 4-5 db petrezselyem
- kis db karalábé
- kis db zeller
- 15-20 dkg. zöldborsó
- 2 dl tejföl és 2 ek liszt (a végén behabarjuk)
- lestán, só
- babérlevél
- szemes bors
- citromlé
Szólj hozzá!
Címkék: levesek
A bejegyzés trackback címe:
https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr165317650
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.