Hozzávalók: 30 dkg tönkölyliszt, 20 dkg VitaD'or növényi margarin (LIDL), 10 dkg darált dió, 7 dkg porcukor, 1 csipet só, vaníliás cukor

Az összetevőket összegyúrjuk, majd hűtőben kb. 1 órát pihentetjük. 3-5 mm vastagságúra kinyújtjuk, és formákkal kiszaggatjuk. 180 fokos, előmelegített sütőben rövid idő alatt 5-10 perc megsül. A sütés után hagyjuk kihűlni, majd vaníliás porcukorba forgatjuk. Sokáig eláll, omlós tészta lesz. 100% növényi eredetű, vegánok is fogyaszthatják. 

20181219_182637.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr3114501870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása