273004515_5055832427808345_8596366002486682379_n.jpgHozzávalók: Tészta ebből áll: 25 dkg liszt, 1 csapott teáskanál só, fél csomag szalakáli, 1 tojás sárgája, 12,5 dkg margarin vagy vaj, 8 dkg tejföl, 7,5 dkg reszelt sajt.

Az összetevőket összegyúrjuk jól nyújtható tésztává, majd kb. fél órát hűtőben pihentetjük. 3-4 mm vastagra kinyújtjuk, rudakat szaggatunk belőle, tetejét tojássárgájával bekenjük, megszórjuk sajttal vagy magokkal. Sütőpapíron 160-180 fokos sütőben megsütjük (gyorsan sül) . A szalakáli tartalma miatt sokáig eláll. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr7516791484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása