Hozzávalók: 1-1,5 kg sertéscomb, 2,5 dkg só, 1 teáskanál cukor, 1 dl víz, fehér bors ízlés szerint, műbél.

A húst vékony szeletekre metéljük és jól összekeverjük a vízben feloldott fűszerekkel, a tálat folpackkal letakarjuk légmentesen és 24 órára hűtőbe tesszük, + 4 fokon. A masszát utána műbélbe tömjük, és beletesszük a formába és rugós fedéllel lezárjuk. Egy fazékba amelyben annyi víz legyen, hogy a formát ellepje 2 óráig főzzük 80 fokon. Utána 2,5 órát vízben hűtjük, majd 2 órára hűtőbe tesszük, és kész a finom húsétel.

Ugyanezt marhahúsból egy kevés szerecsendióval és zselatinnal kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr73340887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása