Hozzávalók: 40 dkg zöldborsó, 1 ek vaj vagy RAMA margarin, 2 dl tejszín, 2 húsleveskocka, késhegynyi őrölt bors, 1 mokkáskanál currypor.

Elkészítése: A zöldborsót a vajban néhány kanál vízzel fedő alatt megpároljuk, a húsleveskockákat belemorzsoljuk, és 1,2 liter vízzel fölengedve, lefödve, takaréklángon tíz percig főzzük. Ezután a zöldborsót a levével együtt turmixoljuk, és a tűzről lehúzva, a curry porral meg az őrölt borssal fűszerezzük. Végül a tejszínt belekeverjük, és forrón tálaljuk. Pirított zsemlekockával vagy levesgyönggyel tálalom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr903354294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása