Hozzávalók:

  • 40 dkg koktélparadicsom
  • 20 dkg uborka
  • 2 fej lila hagyma
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 8-10 dkg olívabogyó
  • 2-3 db pepperoni
  • 1 dl olíva olaj
  • csipet só, bors, oregáno, kakukkfű
  • 60 dkg rozskenyér
  • 20 dkg fehér krémsajt vagy feta sajt
  • 1 db lemon zöldcitrom

Elkészítés: 

Az apró paradicsomokat kettévágjuk, kicsumázzuk. Az uborka végeit levágjuk, hosszában kettévágjuk, majd félkarikákra szeleteljük. A megtisztított lilahagymát és a kicsumázott paprikát vékony csíkokra vágjuk. Salátás tálban összeöntjük a zöldségeket, megszórjuk olíva bogyóval és pepperonival. A dresszinghez olívaolajat összekeverjük a sóval és a borssal, kakukkfűvel. Ráöntjük a salátára, rászórjuk a kockára vágott sajtot. Pirított rozskenyérrel tálaljuk, lemonnal és oregánóval diszítjük.

Fotót később mellékelek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr654657458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása