tzatziki.JPG

  • 400 g natúr joghurt ( 2 pohár) - ha be tudunk szerezni, akkor görög joghurtot használjuk, az sűrűbb mint a magyar
  • 1 db kígyóuborka
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál olíva olaj
  • 1 teáskanál citromlé
  • 1 csipet fehér őrölt bors
  • friss kapor

Az uborkát lereszelem (héjával együtt), a fokhagymát összezúzva hozzáadom a felsorolt összetevőkkel.

Grillezett húsok mellé ajánlom. A görögök előételként is fogyasszák, pirítós kenyérrel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr855317630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása