Gastro_Zsuzsi 2013.12.27. 10:05

Csorbaleves

  • Húsgombóchoz:
  • 1/2 kg darált hús
  • 1 tojás
  • pici só
  • bors
  • 2-3 gerezd zúzott fokhagyma
  • kis maréknyi rizs
  • 1 fej hagyma 
  • 2-3 ek napraforgó olaj
  • a gombócokat a levesben kifőzzük.
  • Levest főzünk az alábbiakból:
  • 2-3 db sárgarépa
  • 4-5 db petrezselyem
  • kis db karalábé
  • kis db zeller
  • 15-20 dkg. zöldborsó
  • 2 dl tejföl és 2 ek liszt (a végén behabarjuk)
  • lestán, só
  • babérlevél
  • szemes bors
  • citromlé

 

nyirsegi.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr65317650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása