2013.05.25. 15:34
Eperhab
Hozzávalók : 2 tojás fehérje, kb. 300 g friss eper, 200 g porcukor (4 adag lesz belőle)
Az epret leturmixoljuk és a cukorral, tojásfehérjével elektromos habverővel kemény habbá verjük. Azonnal fogyasszuk, különben ha sokáig áll összeesik.
Szólj hozzá!
Címkék: nassolnivalók
A bejegyzés trackback címe:
https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr465317643
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.