Gastro_Zsuzsi 2013.05.25. 15:34

Eperhab

eperhab.JPG

Hozzávalók : 2 tojás fehérje, kb. 300 g friss eper, 200 g porcukor (4 adag lesz belőle)

Az epret leturmixoljuk és a cukorral, tojásfehérjével elektromos habverővel kemény habbá verjük. Azonnal fogyasszuk, különben ha sokáig áll összeesik.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr675317643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása