Érdemes kipróbálni, nagyon egészséges, és finom!

Hozzávalók: 50 dkg zeller, 50 dkg cékla, 50 dkg alma, 20 dkg majonéz, citrom, 1 ek porcukor, dijoni mustár, só.

Elkészítése: A zellert vékony csíkokra vágjuk, enyhén sós, citromos vízben leforrázzuk, majd hideg vízben lehűtjük, és leszűrjük. Az almát szintén vékony metéltre vágjuk, és citromos vízbe tesszük, nehogy megbarnuljon. A céklát puhára főzzük, lehűtjük, meghámozzuk és ezt is csíkokra vágjuk. A majonézt ízesítjük kevés porcukorral, citromlével, dijoni mustárral, majd beleforgatjuk a zellert, céklát és az almát is. Pár órára hűtőbe tesszük. Csak salátaként, pirított kenyérrel is jó, én általában sültekhez tálalom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr183348034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

19540511 2016.12.15. 20:37:16

Egy kis lilahagymát is lehet beletenni, úgy még finomabb. Különben a recept tökéletes.
süti beállítások módosítása