Hozzávalók: 1/4 kg porcukor, 3 tojás sárgája, 1 vaníliás cukor, 10 dkg vaj. Ezeket fél óráig keverem.

Teszek hozzá még 5 dkg darált diót, 2 dkg kakaót, 2 dl tejet, 1/4 kg lisztet, 1 sütőport és 3 tojásfehérje felvert habját, majd a masszát tepsiben megsütöm.

Ha kihűlt a tészta kimagozott meggyet teszek rá, és leöntöm a következő mázzal: 25 dkg porcukor, 3 dkg kakaó, 2 ek tej forralásig melegítjük. Keveset hűlni hagyjuk és hozzákeverjük az 5 dkg vajat.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr463340576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása