2011.10.28. 19:17
Kefires lángos
Hozzávalók: 60 dkg liszt, kevés só, 3 egész tojás, 1 pohár kefir, 2 dkg élesztő tejben felfuttatva.
Elkészítése: Galuska keménységű tésztát keverünk belőle, és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Forró olajban sütjük. Frissen tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: tészták
A bejegyzés trackback címe:
https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr753348586
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.