Hozzávalók: Fél kg háztartási keksz, 25 dkg margarin, fél kg porcukor, 20 dkg durván vágott dió (vagy mogyoró, mandula), 3 dkg kakaó, 1 vaníliás cukor, 2 dl tej.

Elkészítése: A kekszet durvára összetöröm, majd a hozzávalókat összekeverem. A masszát őzgerinc sütőformába töltöm, és pár órára hűtőbe teszem. Ha már jól összeállt, kiborítom a formából, és szeletekben tálalom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr123358861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása