2011.10.28. 18:11
Pizza tészta
Hozzávalók: 30 dkg liszt, 1 ek olívaolaj, csipet só, 2 dkg élesztő, 1,5 - 2 dl langyos víz.
Lágy tésztát gyúrunk ezekből az összetevőkből, majd meleg helyen tartjuk, kelesztjük 1 órán át. Kiolajozott formában tesszük, tetejét előbb megböködjük villával, és előbb olíva olajjal, majd kecsappal megkenjük. Ezután lehet rátenni az pizza feltétet, ami lehet darált hús hagymával, vagy gépsonka, ananász, kukorica, bab stb. reszelt sajttal. Kb 10 percig sütjük forró sütőben.
Szólj hozzá!
Címkék: tészták
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.