2011.10.28. 19:52
Túrógombóc
Hozzávalók: 2/3 rész túró (kb. 1/4 kg-sból), 1/3 rész búzadara, 3 tojás, csipet só, 2 ek cukor, kevés vaj és egy kevés tejföl. Ebből gyúrható tésztát készítünk és pár órára vagy éjszakára pihentetjük a hűtőben. Utána gombócokat gyúrunk és forró vízben kifőzzük. Folyós lekvárral tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: tészták
A bejegyzés trackback címe:
https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr423340945
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.