Gastro_Zsuzsi 2011.10.28. 19:52

Túrógombóc

Hozzávalók: 2/3 rész túró (kb. 1/4 kg-sból), 1/3 rész búzadara, 3 tojás, csipet só, 2 ek cukor, kevés vaj és egy kevés tejföl. Ebből gyúrható tésztát készítünk és pár órára vagy éjszakára pihentetjük a hűtőben. Utána gombócokat gyúrunk és forró vízben kifőzzük. Folyós lekvárral tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr423340945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása