2011.10.29. 18:45
Passziánsz - Karácsonyfadísz
Hozzávalók: 200 g porcukor, 4 tojásfehérje, 20 g vaníliás cukor, 120 g liszt, diónyi vaj, só
Elkészítés: A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd egy pici sóval, porcukorral és vaníliás cukorral és liszttel összekeverjük. Kivajazott sütőlapra, nyomózsák segítségével alakzatokat rajzolunk. Langyos helyen 2-3 órát pihentetjük, majd langymeleg sütőben kiszárítjuk.
II. változat: fele masszához 20 g reszelt csokoládét keverünk.
Szólj hozzá!
Címkék: sütik ünnepi étel
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.