Hozzávalók: 300 g vaj (margarin), 200 gr cukor, 1 tasak vaníliás cukor, 3 tojás, rum aroma, só, 500 g liszt, 1 tasak sütőpor, 5 evőkanál tej.  Mázhoz: olvasztott csokoládé, vagy ízesített besűrített cukoroldat.

Elkészítése: A tésztához előírt anyagokat habosra kikeverjük. Kizsírozott, lisztezett formában, közepes hőmérsékleten sütjük. A kihűlt tésztát ízlés szerint mázzal bevonjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr953398723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása