Hozzávalók és elkészítése:

4 tojás sárgája, 20 dkg porcukor, 1 cs vaníliás cukor, fél citrom leve - habosra keverjük.

15 dkg liszt, 10 dkg olvasztott margarin, a 4 tojásfehérje keményre felvert habja.

Ezeket összekeverjük és zsiradékkal megkent, kilisztezett őzgerinc sütőben megsütjük. Ha kihűlt, csokimázzal bevonjuk.

Lehet gyümölcsöt is bele rakni (pl kimagozott meggy).

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr733434211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása