Hozzávalók: 25 dkg darált sertéshús, 10-15 dkg gomba, 1 fej hagyma, só, bors, milánói alappor (MAGGI FIX), olíva olaj, tetejére reszelt sajt, kb. 500 gr-os fusili tészta.

Elkészítése: A hagymát és a gombát lereszelem, kevés olíva olajon megfonnyasztom, majd beleteszem a darált húst is, közepes tűzön puhára főzőm. A MAGGI FIX alapport összekeverem 2,5 dl vízzel, és a húsra öntöm. Pár percig forralom míg be nem sűrűsödik. A tésztát sós vízbe, pár csepp olajjal készre főzöm, majd tálaláskor a tetejére öntök a húsos-gombás raguból, végül sajtot szórok rá. Ízlés szerint kecsapot is rakhatunk rá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr643395977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása