Hozzávalók: 50 dkg darált háztartási keksz, 25 dkg porcukor, 1 RÁMA margarin, 5 evőkanál tej, 1 rum aroma, 1 zöld színű mandula aroma, 3 evőkanál kakaópor, 1 Katica ét csokis tortabevonó, a tetejére színes tortadara.

Elkészítése: Az 50 kg darált háztartási kekszet 25 dkg porcukorral 1 RÁMA margarinnal elmorzsoljuk, és kb. 5 evőkanál tejet adunk hozzá, amivel szintén eldolgozzuk. 2 részre osztjuk a masszát. Az egyikhez 3 evőkanál kakaót (keserűt) és 1 rum aromát adunk, és összegyúrjuk. A másikhoz 1 üveg mandulaaromát (zöld színű) adunk és összegyúrjuk. Ha túl kemény lenne akkor még adagolhatunk 1-1 ek tejet.

Mindkét féle masszát kinyújtjuk, és egymásra simítjuk. (alul barna, felül zöld) egy tepsibe. Tetejére csokimázat teszünk a tortabevonó csokiból - elkészítését lásd  csomagolásán. Majd megszórjuk a színes tortadarával.

Ezután pár órára hűtőben tesszük, majd szeletelve tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr773434782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása