húsos_tészta.JPG

Hozzávalók: 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 közepes cukkini, 2 paradicsom, milánói makaróni alappor, tészta, só, bors, olíva olaj, kb 40 dkg darált sertéshús, ízlés szerint pirospaprika, kecsap, sajt.

Elkészítése: A tésztát forrásban lévő sós vízben, 1-2 ek olajjal puhára főzzük, és félretesszük. Az apróra vágott vörös és fokhagymát megpirítjuk olíva olajon, majd hozzáadjuk a darált húst és kb.10 percig sütjük. A feldarabolt paradicsomot is beletesszük, és fedő alatt 5-10 percig pároljuk, míg levet nem ereszt. Ekkor tegyük bele a kockákra vágott cukkinit, és újabb 5-10 percig főzzük, addig amíg a cukkini is kezd puhulni. Sózzuk, borsozzuk, majd végén beleöntjük a milánói alapport + kb. 250 ml vizet, addig forraljuk míg sűrűbb nem lesz. Ezután a tésztával keverve, mellé adva tálaljuk. Aki szereti a tetejét reszelt sajttal gazdagíthatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr814682273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása