2011.10.22. 11:28
Menza fíling - avagy tarhonyáshús
Hozzávalók: sertéspörkölt és sörétes tarhonya (sárgarépával és borsóval - lást a köretek menüben.
A sertéspörköltet a szokásos módon elkészítjük. A pörköltet bolondíthatjuk egy kis szeletelt gombával, a sárgarépa és zöldborsó mellé keverhetünk morzsolt főtt kukoricát is.
A tarhonyát a "köretek" menümben lévő módon készítsd el.
A tarhonyát és a húst összekeverjük, savanyúsággal tálaljuk. A hús, ha túl sok a szaftja, vagy zsírja azt mind ne legyük bele.
Ez egy "hétköznapi" étel, nagyon laktató és finom:)
Szólj hozzá!
Címkék: egytálételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.