Hozzávalók 4 személyre: 4 db filézett csirkemell, 4 db őszibarack (befőtt), 40 dkg reszelhető sajt, grillfűszer.

Elkészítés: A csirkemellfiléket felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk, beszórjuk a grill porral, majd tepsibe terítjük. Rátesszük a barackszeleteket, és a lereszelt sajttal megszórjuk. Lefedjük alufóliával és kb. 20 percig pároljuk 250 fokos sütőben, majd levesszük a fóliát és pirosra sütjük a sajtot a tetején. Főtt rizs illik hozzá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr163398594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása