Kíváncsi vagy milyen a burgonyaleves Kijevben? Káposztás:) Nekünk kicsit szokatlan párosítás, de kipróbáltam, és a család minden tagja megnyalta utána az ujját!

Hozzávalók: 50 dkg burgonya, 20 dkg fehér fejes káposzta, 1 sárgarépa, 3-4 dl tej, 4 dkg vaj, só, őrölt bors, ízlés szerint egy kis vegeta.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát és kitorzsázott fejes káposztát kockákra vágjuk, a megtisztított sárgarépát hozzáreszeljük, és nyolc deciliter sós vízben puhára főzzük. Forró tejjel másfél liternyire fölengedjük, a vajat beledobjuk és megborsozzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr463348568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása