2011.10.23. 21:37
Zöldség fasírt (hús nélküli)
Hozzávalók: burgonya, tök, patisszon, cukkini vagy padlizsán, olaj, zsemlemorzsa, fűszerek, vörös- és fokhagyma, liszt.
Elkészítése: A fentiek valamelyikét lereszeljük, beletesszük a hagymát, borsot, fokhagymát, pirospaprikát, ételízesítőt, petrezselymet, és ízlés szerint fűszereket, liszttel és reszelt burgonyával összeállítjuk. Zsemlemorzsába forgatjuk, amelybe tehetünk szárított búzacsírát is, és kisütjük. Hagyományos panírba is forgathatjuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa.
Szólj hozzá!
Címkék: vegetáriánus
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.