Hozzávalók: burgonya, tök, patisszon, cukkini vagy padlizsán, olaj, zsemlemorzsa, fűszerek, vörös- és fokhagyma, liszt.

Elkészítése: A fentiek valamelyikét lereszeljük, beletesszük a hagymát, borsot, fokhagymát, pirospaprikát, ételízesítőt, petrezselymet, és ízlés szerint fűszereket, liszttel és reszelt burgonyával összeállítjuk. Zsemlemorzsába forgatjuk, amelybe tehetünk szárított búzacsírát is, és kisütjük. Hagyományos panírba is forgathatjuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr83407070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása