2 személyre: 50 dkg burgonya, 15 dkg gomba 1/2 pohár tejföl, só, bors, margarin, 1 fej vöröshagyma.

A megfőtt, karikára vágott burgonyát felváltva lerakjuk az apróra vágott, hagymán párolt gombát úgy, hogy a burgonya legyen legalul és legfölül is. Olvasztott margarinnal és tejföllel leöntjük. Tetejére szórhatunk reszelt sajtot is, majd a sütőben átmelegítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr483340633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása