2011.10.28. 17:41
Gombával rakott burgonya
2 személyre: 50 dkg burgonya, 15 dkg gomba 1/2 pohár tejföl, só, bors, margarin, 1 fej vöröshagyma.
A megfőtt, karikára vágott burgonyát felváltva lerakjuk az apróra vágott, hagymán párolt gombát úgy, hogy a burgonya legyen legalul és legfölül is. Olvasztott margarinnal és tejföllel leöntjük. Tetejére szórhatunk reszelt sajtot is, majd a sütőben átmelegítjük.
Szólj hozzá!
Címkék: vegetáriánus
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.