Hozzávalók 4 személyre: 4 nagy szelet pulyka mellfilé, 1 kis doboz egzotikus gyümölcskoktél konzerv, 5 dkg vaj, fél citrom leve, 1 tk méz, 1 ek curry, só, őrölt fehér bors.

Elkészítése: A pulykamellet kiveregetjük, sóval és fehér borssal ízesítjük, majd forró vajon ropogós pirosra sütjük. A serpenyőből kivéve melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékba öntjük a leszűrt gyümölcs konzervet, mézzel, citromlével, és curryvel ízesítjük. Párolt rizzsel fogyasztjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr713358792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása